Kinderopvang "De Kleine Paddestoel" in Alphen aan den Rijn

31 december 2021

NIEUW JAAR 2022

Het afgelopen jaar zijn we met een fantastisch feest geëindigd, wat betreft Sinterklaas en Kerst. Dit jaar gaan we ondanks het vervelende COVID-19 virus, er samen weer  iets leuks van maken.

Het dagverblijf opent zijn deuren weer op maandag  3 januari. Alle kindjes, ook de nieuwkomers, zijn dan weer van harte welkom! We gaan weer veel leuke dingen doen. We starten op 4 januari met de fantastische Nieuwjaarsbrunch. Alle ouders maken dan iets lekkers (aangegeven op de feestelijke intekenlijst op de gang van het dagverblijf) voor alle (B) engeltjes. Lieve ouders, bedankt voor jullie inzet: zonder deze hulp zou deze happening niet plaats kunnen vinden!

Ook “De Nationale Voorleesdagen” zijn ieder jaar weer een feest! Er wordt altijd al veel voorgelezen op ons dagverblijf, maar van 26 januari t/m 5 februari, maken we er weer iets speciaals van! We doen zeker weer mee aan “Het Nationale Voorleesontbijt”, zoals gewoonlijk. De kinderen hoeven thuis dan niet veel te eten voor ze komen, anders blijven alle lekkernijen hier achter! Veel plezier allemaal!